S İ D E
L A R A
K E M E R
A L A N Y A
B E L E K
K U S A D A S I
B O D R U M
M A R M A R İ S
Otel Ara
Otel Adı
Kelime Arama
Şehir
Bölge
Tesis Sınıfı
Pansiyon
Fiyat
Deniz kıyısında
Şehir Merkezinde
 

Fırsat Otelleri

E-Bülten

Ekle Çıkar
 

Anket

Hangi dönemde tatile çıkmayı tercih ediyorsunuz ?
Nisan-Mayıs
2937 oy
  18%
Haziran
2978 oy
  18%
Temmuz
5559 oy
  35%
Ağustos
3303 oy
  20%
Eylül
817 oy
  5%
Kış Ayları
179 oy
  1%
         

 

Hedef Rose Garden Otel & Spa -
ANTALYA / ALANYA - Herşey Dahil - Deniz Kıyısında

Hedef Rose Garden Otel & Spa

 
Hedef Rose Garden Otel & Spa

 

 


                Detaylı  Bilgi  İçin

(212) 444 0 148


 

  PEŞIN veya K.K. ILE TEK ÖDEME % 8 - FİNANS K.K. 8 TAKSIT DİĞER K.K 6 TAKSİT UYGULANMAKTADIR 

  ÇOCUKLAR, 0- 12 YAS  FREE  2. ÇOCUK 2-12 YAŞ % 50 INDIRIMLI.

 

 

KONUM:
Alanya Konaklı mevkiinde Antalya Havaalanı'na 100 km, Alanya Merkez’e 10 km, Antalya Merkez’e 110 km uzaklıkta yer almaktadır.

ODA:
218 adet double standart oda, 20 adet aile odası, 2 adet özürlü odası olmak üzere toplam 240 adet oda mevcuttur.

Standart Oda: Twin bed/french bedli odalardan oluşur. Split klima, küvet, saç kurutma makinesi, sat-TV-müzik yayını, direkt hatlı telefon, balkon, kasa bulunur. Double odalarda maksimum 3+1 konaklama yapılabilir.

Aile Odası: 2 adet yatak odasından oluşan aile odalarında klima, küvet, saç kurutma makinesi, sat-TV-müzik yayını, direkt hatlı telefon, balkon, kasa bulunur.


TESİS:
Tesiste açık ve kapalı ana restoran, 1 adet açık yüzme havuzu, 1 adet çocuk havuzu, 1 adet kapalı yüzme havuzu, aquapark, 1 adet havuz bar, beach bar, snack bar, vitamin bar, hamam, sauna, fitness center, güzellik merkezi, spa center, masaj-köpük-kese, step, aerobik, ışıklandırmalı tenis kortu, tenis raket ve topları, alışveriş merkezi, otopark, market, fotoğrafçı, kuaför, çocuk bahçesi, araba kiralama, oyun alanı, mini club, çocuk animasyon şovları, internet cafe, doktor, çamaşırhane, kasa, motorlu ve motorsuz su sporları, bebek yatağı, mama sandalyesi, şezlong, şemsiye, minder, beach voleybol, masa tenisi, bilardo, telefon mevcuttur.

ÜCRETSİZ AKTİVİTELER:
Ana restoran ve yüzme havuzları, hamam (giriş), fitness center, aquapark, masa tenisi, dart, gece ve gündüz animasyon şovları, otopark, disco girişi, tenis raket ve topları, su jimnastiği, şezlong, şemsiye, minder, mini club, çocuk bahçesi, çocuk oyun alanı, bebek yatağı, mama sandalyesi, 10.00–24.00 saatleri arasında alınan tüm alkollü ve alkolsüz yerli içecekler tesis misafirlerine ücretsiz olarak sunulmuştur.

ÜCRETLİ AKTİVİTELER:
Işıklandırmalı tenis kortu, sauna, masaj-köpük-kese, spa center, güzellik merkezi, alışveriş merkezi, araba kiralama, kasa, langırt, bilardo, telefon, doktor, çamaşırhane, internet cafe, dondurma, cappucino, expresso, Türk kahvesi, taze sıkılmış meyve suları, 24.00'den sonra içilen tüm yerli içkiler ve 24 saat tüm ithal içkiler tesis misafirlerine ücretli olarak sunulmuştur.

ÇOCUK:
Tesis küçük misafirlerine çocuk havuzu, mini club, mama sandalyesi, bebek yatağı, çocuk oyun parkı çocuk animasyon ve şov aktiviteleri hizmeti vermektedir.

PLAJ:
350 metre uzaklıktaki plaj içerisinde ücretsiz şemsiye, şezlong ve minder hizmeti sunulmaktadır.

KONAKLAMA:
Her şey dâhil sisteminde olup açık büfe kahvaltı, geç kahvaltı, öğle ve akşam yemeği, çocuk büfesi, ikramlı beş çayı, snack -gözleme ve pide saati, gece snack, 10.00–24.00 saatleri arasında ücretsiz alkollü ve alkolsüz tüm yerli içecek hizmeti sunulmaktadır.

Kahvaltı :07.30 – 10.00
Geç kahvaltı :10.00 – 10.30
Öğle yemeği :12.30 – 14.00
Gözleme-snack saati :10.00 – 17.00
Beş çayı :15.30 – 17.30
Akşam yemeği :19.00 – 21.00
Gece çorbası :23.30 – 24.30

 

 
 


Tatilbak.com sitesinde yer alan tüm metin, resim ve içeriklerin telif hakları Kaen Turizme’e aittir. Hiçbir şekilde basılı veya elektronik bir ortamda yazılı iznimiz olmadan izinsiz kullanılamaz ve kopyalanamaz. Sitemizde yer alan otel bilgileri bilgilendirme amaçlı olup, değişiklik arz edebilir. Otel bilgilerindeki yanlışlıklardan ve olası değişikliklerden dolayı Kaen Turizm sorumlu tutulmaz. Güncel bilgi için lütfen 444 0 148 den müşteri temsilcilerimiz ile görüşünüz.

    
[ Sorumluluk ]    [ Fiyat Politikası ]    [ Gizlilik İlkeleri ]